URGENT

La Sala de Plens acull l’últim ple ordinari de la legislatura

Compartiu aquesta història

Demà al vespre la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls acull el que serà l’últim ple ordinari d’aquesta legislatura. En total hi ha 16 punts a l’ordre del dia amb precs i preguntes inclosos i s’hi tractaran temes com l’aprovació de l’adhesió a l’estratègia comarcal 22-30 de transició energètica i adaptació climàtica i l’aprovació de la segona pròrroga del conveni de delegació de competències de l’Ajuntament de Palafolls a favor del Consell Comarcal del Maresme per la prestació del servei en matèria de recollida i gestió de residus. 

Al ple també es donarà compte d’algunes qüestions relacionades amb els informes d’intervenció i tresoreria i s’informarà, entre altres, de la finalització del pla de desplegament de les càmeres als equipaments esportius i de l’obertura del Casal d’Avis. 

En aquest cas, aquest és l’últim ple ordinari de la legislatura, però no l’últim de tots. Els grups municipals es tornaran a trobar a la sala el pròxim 17 de juny per fer el ple extraordinari de constitució del nou ajuntament.

El ple de demà es podrà seguir com sempre des del canal de Facebook de la ràdio a partir de les 19 h. Aquesta vegada no es retransmetrà en directe pel 107.7 FM per complir amb els acords establerts amb les diferents formacions polítiques quant a difusió de les entrevistes als candidats. Recordem que demà Ràdio Palafolls entrevistarà a Mònica Armada de Palafolls Som, en directe després de l’informatiu Migdia a les 13:20 h i en diferit a després de l’informatiu Vespre de les 19:20 h i el de les 21:20 h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics