URGENT

La Supernit a les biblioteques aterra a Palafolls

Compartiu aquesta història

Enguany, la Biblioteca Enric Miralles s’ha unit a la Supernit a les biblioteques. Aquest divendres 19 de maig, a partir de les 19:00 hores, els palafollencs i palafollenques que hagin estat a temps d’inscriure’s a l’activitat podran participar en una de les nits més especials de l’any. 

L’activitat, totalment gratuïta i adreçada a nens i nenes d’entre 2 i 8 anys, és el resultat de la col·laboració del canal infantil SX3 amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. És un esdeveniment que té com a objectiu fomentar la lectura entre el públic infantil. En aquest sentit, serà una activitat en format de gimcana que acabarà amb els infants cantant i ballant a dins de la biblioteca. 

Tal com ha explicat la directora de la biblioteca, Anna Miralles, enguany, la Supernit comptarà amb la participació d’en Titó, el popular personatge del SX3. 

Malgrat que les inscripcions per assistir-hi ja s’han esgotat, aquest any hi participen més de 220 equipaments d’arreu de Catalunya de manera simultània. De fet, encara queden cinc places a Tiana. Per poder consultar la disponibilitat de la resta de biblioteques de Catalunya podeu consultar-ho a la pàgina web de la generalitat

FOTO: Departament de Cultura

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics