Marineland ofereix descomptes per als empadronats a Palafolls

FOTO: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El parc aquàtic de Marineland obre les portes aquest pròxim dilluns 22 de maig i els palafollencs i palafollenques podran accedir-hi, un any més, amb reducció de preus. 

L’Ajuntament de Palafolls ha tornat a facilitar als ciutadans del municipi l’obtenció del volant d’empadronament per aconseguir els descomptes que el parc aquàtic de Marineland ofereix aquest estiu, adreçat a les persones que estiguin empadronades a Palafolls. 

Els residents podran gaudir d’un descompte especial en el preu de les seves entrades. En aquest sentit, el parc aquàtic ofereix bonificacions per a entrades diàries, l’abonament d’un mes i per a l’abonament de temporada. Per accedir-ne, només caldrà presentar el volant d’empadronament a les taquilles del recinte. 

El tràmit per obtenir-lo es pot realitzar de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Palafolls, demanant cita a través del portal habilitat, en el qual s’haurà d’indicar el servei específic de  ‘Sol·licitud volant empadronament Marineland’. També es pot fer per via telemàtica a través de la seu electrònica del consistori. 

Per a més informació sobre la realització del tràmit o per a consultar totes les bonificacions podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament. 

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics