URGENT

Marineland ofereix descomptes per als empadronats a Palafolls

Compartiu aquesta història

El parc aquàtic de Marineland obre les portes aquest pròxim dilluns 22 de maig i els palafollencs i palafollenques podran accedir-hi, un any més, amb reducció de preus. 

L’Ajuntament de Palafolls ha tornat a facilitar als ciutadans del municipi l’obtenció del volant d’empadronament per aconseguir els descomptes que el parc aquàtic de Marineland ofereix aquest estiu, adreçat a les persones que estiguin empadronades a Palafolls. 

Els residents podran gaudir d’un descompte especial en el preu de les seves entrades. En aquest sentit, el parc aquàtic ofereix bonificacions per a entrades diàries, l’abonament d’un mes i per a l’abonament de temporada. Per accedir-ne, només caldrà presentar el volant d’empadronament a les taquilles del recinte. 

El tràmit per obtenir-lo es pot realitzar de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Palafolls, demanant cita a través del portal habilitat, en el qual s’haurà d’indicar el servei específic de  ‘Sol·licitud volant empadronament Marineland’. També es pot fer per via telemàtica a través de la seu electrònica del consistori. 

Per a més informació sobre la realització del tràmit o per a consultar totes les bonificacions podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament. 

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics