Un cotxe presumptament robat i de matrícula belga es cala foc davant de la comissaria dels Mossos a Blanes

FOTO: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local, Bombers i Mossos d’Esquadra han intervingut en l’extinció d’un incendi provocat per un vehicle estacionat que s’ha calat foc aquesta matinada a Blanes. Segons han informat fonts dels cossos de seguretat, cap persona ha resultat ferida en el sinistre.  

Els fets han tingut lloc a les 04:45 de la matinada, just davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, al barri d’Els Pavos. De fet, han estat els mateixos agents de la comissaria qui han donat l’alarma de l’incendi. El foc ha quedat extingit poc després de les 5 de la matinada i ha deixat el vehicle totalment calcinat. 

El vehicle és un Jeep Renegade amb matrícula belga que va ser decomissat el passat dissabte per la Policia Local de Blanes. Com que constava com a possiblement robat, els Mossos d’Esquadra havien demanat que s’estacionés davant de la seva comissaria, on se’l va col·locar un parany d’immobilització per evitar un possible robatori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics