URGENT

Els establiments de Palafolls s’adhereixen a la campanya de sensibilització del col·lectiu LGTBIQ+ impulsada per l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Les àrees d’Igualtat i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls han engegat una campanya de sensibilització a la ciutadania a favor del col·lectiu LGBTIQ+. La iniciativa s’inclou en el marc de la celebració del passat Dia Internacional contra la LGBTI-fòbia (17 de maig) i el Dia de l’Alliberament o l’Orgull LGBTIQ+ (28 de juny). 

L’objectiu de la campanya és reivindicar i visibilitzar el col·lectiu, per tal de garantir els drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres, intersexuals, queer i altres a fi que la identitat afectivosexual de tots i totes sigui viscuda de forma saludable, personal i única

El consistori ha elaborat i impulsat un total de 19 cartells que incorporen termes i definicions relacionades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Així mateix,  s’han repartit i penjat als aparadors de diversos establiments de l’Associació de Comerciants i Empresaris (ACEP). 

Els cartells incorporen definicions de termes com la bifòbia, el binarisme, la intersexualitat o la diversitat afectivosexual, entre altres conceptes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics