URGENT

ERC vol revitalitzar el comerç i l’oferta lúdica impulsant el teixit cultural del municipi

Compartiu aquesta història

En clau cultural, l’objectiu de la formació encapçalada per Francesc Alemany implica la finalització del projecte d’anella cultural. Segons el líder republicà a Palafolls, la prioritat del partit és donar per finalitzada aquesta iniciativa que, a hores d’ara, encara roman “mig armada”. 

Per tal d’assolir aquest objectiu les propostes d’ERC impliquen actualitzar l’espai del Teatre, amb grades retràctils, camerinos i l’escenari amb la intenció de poder assolir una programació estable a l’equipament. Així mateix, tal com ha assenyalat l’alcaldable d’Esquerra Republicana i actual alcalde, Francesc Alemany, una altra de les apostes de la formació republicana és incloure les arts escèniques als serveis de l’Escola Municipal de Música i Dansa. 

Així ho va explicar el líder d’Esquerra Republicana el passat dissabte a una de les carpes informatives que la formació política va programar per aquest cap de setmana a la plaça del Fòrum Palatiolo. 

Així mateix, Alemany va assenyalar la seva intenció de trobar finançament per tal de poder assolir la construcció d’un nou hotel d’entitats i convertir-lo en la capital de les entitats del municipi. 

L’anella cultural és un projecte d’ERC per tal d’aconseguir unificar totes les entitats i equipaments d’àmbit cultural en una mateixa zona cèntrica del municipi i en la qual  formen part l’EMMiD o el Teatre, entre altres. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics