URGENT

Alícia Álvarez aposta per l’accessibilitat de l’Ajuntament, els serveis socials i la urbanística 

Compartiu aquesta història

La cap de llista de Junts per Palafolls, Alícia Álvarez, ha denunciat que la pàgina web de l’Ajuntament no és “transparent” quant a accessibilitat. En aquest sentit, Álvarez ha assegurat no es poden realitzar consultes amb facilitat i que s’hauria de simplificar per a la ciutadania. 

Així ho va explicar la líder de Junts per Palafolls, Alícia Álvarez a l’entrevista feta per Ràdio Palafolls ahir dilluns en el marc de les entrevistes a tots els alcaldables del municipi. 

Pel que fa als carrers del municipi, la cap de llista ha denunciat que malgrat que el govern d’Esquerra Republicana ha fet un esforç per adaptar-los a gent amb mobilitat reduïda, no ho han aconseguit per complet. En aquest sentit, ha assenyalat l’existència de fanals enmig de la vorera, voreres estretes o l’asfaltatge a pedaços que barren el pas als ciutadans amb dificultats de mobilitat. 

Tanmateix, Álvarez ha qualificat l’accessibilitat del CAP com a “una mica dolenta” i limitada. En aquest sentit, s’ha mostrat partidària de reubicar-lo a una zona més cèntrica i de fàcil accés, prop de la zona del Consum. D’altra banda, també ha recalcat la seva intenció d’obrir-lo més de 8 hores al dia, de dilluns a divendres, matí i tarda, a més d’incorporar un servei d’urgències per als caps de setmana.   

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics