URGENT

Esquerra Republicana celebra l’equador de la campanya amb un acte a la Glorieta del Dr. Torner

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, coincidint amb l’arribada a la meitat del període electoral, Esquerra Republicana a Palafolls va voler celebrar un acte central de campanya amb tothom qui s’acostés. 

Segons va explicar l’alcaldable d’ERC, Francesc Alemany, la intenció era explicar de forma senzilla algunes de les accions que volen fer de cara a la propera legislatura en cas de ser escollits. Alemany va indicar que a les campanyes electorals es tendeix a fer propostes ‘agosarades i sense sentit’, en comptes de fer propostes ‘útils’ que realment es puguin tirar endavant.

Els representants polítics de la formació i els veïns i veïnes de Palafolls que els van acompanyar van passar la tarda escoltant els parlaments de Francesc Alemany i alguns dels integrants de l’equip com Susanna Pla, Jordi Villaret, Marta Alabart, Aleix Freixa, Silvana Ballbé i Oriol Jordan. També van jugar al Kahoot, que és una plataforma de preguntes sobre un tema en concret, i van acabar la jornada fent un pica-pica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics