URGENT

El club ciclista Palafolls prepara el 1r Gran Premi Castell de Palafolls

Compartiu aquesta història

Tal com es va poder conèixer ahir al vespre al programa Minut a Minut d’aquesta casa, el 1r Gran Premi Castell de Palafolls de ciclisme ja és una realitat. El proper 4 de juny, es disputarà a Palafolls la novena etapa de la Copa Catalana Màster de ciclisme. 

Segons indica Iván Fuentes, impulsor del Gran Premi, el recorregut es farà per diversos indrets de Palafolls per promocionar la vila. Concretament, la sortida es farà al Palauet, anirà direcció al Polígon de Mas Puigvert i la línia de meta estarà al Castell de Palafolls. 

Pel que fa als participants, detalla que han de ser esportistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme o, si no, a la Federació Espanyola de Ciclisme que participin de la categoria Màster. Quant als voluntaris, Fuentes ha explicat que encara és possible participar com a voluntari de la competició. Qui estigui interessat pot posar-se en contacte amb el mateix club ciclista de Palafolls.

FOTO:
@grbikescyclingteam

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics