URGENT

Esquerra Unitària desmenteix els rumors sobre un pacte de la formació amb ERC 

Compartiu aquesta història

Esquerra Unitària ha denunciat la propagació dels rumors que insinuen la realització d’un possible pacte entre la seva formació i el partit que actualment ocupa el Govern Municipal, Esquerra Republicana de Palafolls. 

La número tres del partit, Clara Hidalga, ha negat l’existència d’aquest pacte i ha afirmat que no han parlat amb cap partit polític respecte a possibles pactes. Tanmateix, ha assegurat que, de cara a un possible pacte de govern, el seu partit només ho farà amb grups polítics d’esquerra. 

Així ho ha pogut saber Ràdio Palafolls, que ha tingut accés al comunicat on Esquerra Unitària ha aclarit i denunciat els fets. En aquest sentit, Hidalga ha volgut qualificar els fets de “joc brut” i ha instat a les persones o grups polítics que aturin la difusió dels rumors. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics