Óscar Bermán acusa Marc Arguilé (PP) de no tenir propostes electorals i fer el ridícul als debats

Bermán durant l'entrevista a RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El president nacional de Nosotros i número 2 a les llistes del partit a Palafolls, Óscar Bermán, ha acusat fortament al líder del Partit Popular a Palafolls, Marc Arguilé, d’haver presentat una “candidatura fantasma” amb una “total falta de valors”. 

El president de Nosotros ha afirmat que Arguilé és un candidat “sense programa i sense capacitat per fer propostes coherents”. De fet, ha assenyalat que la formació ha fet el “ridícul” als debats electorals i que “no han tingut capacitat per parlar de certs temes”. Així ho ha pogut saber Ràdio Palafolls, que ha tingut accés a un comunicat escrit emès pel mateix president de Nosotros, Óscar Bermán. 

Óscar Bermán també ha denunciat que Arguilé va insinuar, durant la seva entrevista a Ràdio Palafolls, que algun dels membres del partit estava afiliat al PP, tot i que l’alcaldable popular no va mencionar el nom de la formació en cap moment. Així mateix, en tant que Arguilé resideix a Malgrat de Mar, ha criticat la candidatura popular al municipi per demostrar “una falta de respecte per les capacitats dels mateixos palafollencs”. 

D’altra banda, Bermán ha acusat la direcció del PP “d’enganyar a la ciutadania” i presentar llistes fantasmes a altres municipis de la comarca com a Tordera, Vilassar de Mar, Alella o Calella. En aquest sentit, ho ha definit com a “una estratègia orquestrada” per aconseguir vots al Consell Comarcal i “completar el salari d’altres candidats de la zona”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics