URGENT

Juan Andrés Osorio aposta per la creació de La Casa de la Música i acusa l’Ajuntament d’haver “abandonat i perdut” el projecte original

Compartiu aquesta història

El líder d’Esquerra Unitària, Juan Andrés Osorio, ha insinuat que el projecte original de La Casa de la Música ha estat “abandonat i perdut” per part de l’Ajuntament. L’alcaldable ha explicat que La Casa de la Música seria un projecte d’art i multimèdia, ubicat a l’antiga fàbrica del Forroll, amb l’objectiu de democratitzar la cultura i promoure la formació. 

Així ho ha explicat l’alcaldable d’Esquerra Unitària, Juan Andrés Osorio, en el marc d’entrevistes realitzades per Ràdio Palafolls als caps de llista de les formacions polítiques per a les pròximes eleccions municipals. 

D’altra banda, el líder d’Esquerra Unitària ha recalcat la intenció del partit de crear espais oberts, plurals i autogestionats pels mateixos joves. En aquest sentit, Osorio ha recordat que Can Batlle va estar obert durant els caps de setmana quan va ser autogestionat per Amics de Can Batlle i que a “algú no li interessava aquest tipus de política”

Amb tot, Osorio també ha denunciat que “hi ha una comunicació unidireccional” entre l’Ajuntament i les entitats. En aquest sentit, l’alcaldable ha afirmat que li han arribat queixes de la Junta del Casal d’Avis perquè el bar encara no s’ha obert malgrat que ja s’ha anunciat la seva obertura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics