URGENT

La Biblioteca Enric Miralles s’uneix a la Setmana de la Natura i organitza una passejada ecològica al Delta de la Tordera

Compartiu aquesta història

Des del passat dilluns 22 de maig i fins al pròxim 5 de juny se celebra la vuitena edició de la Setmana de la Natura. Un any més, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls torna a participar-hi. Des del dilluns, han ubicat un aparador al vestíbul de la Biblioteca i una altra a la Sala Infantil on hi han exposats diferents llibres i documents relacionats amb la natura i la seva protecció i restauració. 

Així mateix, les biblioteques catalanes que formen part del projecte Parcs i Biblioteques, cada any celebren l’efemèride del 24 de maig, la commemoració del Dia Europeu dels Parcs. En aquest sentit, han organitzat una activitat titulada ‘La Biblioteca Porta dels Parcs’. 

L’activitat programada per al pròxim dissabte 3 de junt, consistirà en una passejada pel Delta de la Tordera. El recorregut, que començarà a les 9:00 hores, té un recorregut de 3 km, de baixa dificultar, i es preveu que l’acabin a les 12:00 hores. L’activitat és a càrrec de Jordi Torallas i l’objectiu és reflexionar al voltant de la viabilitat per a restaurar ecològicament el Delta. Ho explica la directora de la Biblioteca, Anna Miralles.

Des de la Biblioteca Enric Miralles han recordat que és una caminada totalment planera i oberta a tota mena de públic. L’única recomanació és dur calçat còmode, aigua i protecció solar. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes i es poden sol·licitar a través dels canals habituals de la biblioteca: xarxes socials, correu electrònic, telefònicament o bé presencialment. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics