URGENT

Francesc Alemany assegura que Palafolls és un municipi segur i aposta per la proximitat i “estar a peu de carrer” per impulsar la sensació de seguretat 

Compartiu aquesta història

L’alcaldable d’Esquerra Republicana a Palafolls i actual alcalde del municipi, Francesc Alemany, ha assegurat que “més enllà de les experiències personals” a escala estadística les dades indiquen que Palafolls no és un municipi insegur. El líder Republicà ha reconegut que existeixen reptes, com el tema de les ocupacions i les plantacions il·legals de cànnabis, però que continuaran treballant, conjuntament amb la Generalitat i els cossos de seguretat, per resoldre-ho.  

Així ho ha explicat l’alcaldable d’ERC, Francesc Alemany, als micròfons de Ràdio Palafolls, en el marc de la ronda d’entrevistes que aquesta emissora ha fet a tots els caps de llista del municipi. 

El líder republicà també ha assenyalat que, si revalida l’alcaldia, continuarà apostant per la participació ciutadana i consultes populars per engegar nous projectes, tal com va succeir pel canvi de direcció d’alguns dels carrers del municipi. 

Preguntat pel retard de la licitació del bar del Casal d’Avis, Alemany ha assegurat que avui mateix se signarà el contracte amb el nou adjudicatari i ha lamentat que el procés de contractació s’hagi “allargat”. D’altra banda, en resposta a les crítiques que apuntaven que aquesta concessió té un objectiu electoralista, l’alcaldable d’ERC ho ha qualificat “d’agosarat” i que sigui la quarta licitació posada en marxa ho desacredita.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics