URGENT

Els col·legis electorals obren les portes amb absoluta normalitat

Compartiu aquesta història

7.410 palafollencs i palafollenques decidiran qui serà el proper alcalde o alcaldessa de Palafolls

A partir de les 09:00 hores d’aquest matí s’han obert els quatre equipaments municipals que s’han habilitat com a col·legis electorals al municipi de Palafolls. Normalment, les votacions s’havien fet al Forroll, al Local Social de Sant Genís i a una de les dues escoles de primària, depenent de l’any. En aquesta ocasió, les escoles deixen de ser col·legis electorals i agafen el relleu, per primer cop, el Teatre i l’Escola Municipal de Música i Dansa. 

En total, aquest 2023 són 7.410 palafollencs i palafollenques els que podran fer servir el seu dret a vot i decidir qui formarà el ple municipal pels pròxims quatre anys. En el cas de Palafolls seran 13 els regidors que a partir del 17 de juny, dia en el qual es fa el ple de constitució, estaran al capdavant de l’Ajuntament. 

Cal recordar que aquestes eleccions municipals s’han presentat 7 candidatures: Esquerra Republicana, qui governa actualment amb majoria absoluta; PSC, Esquerra Unitària, Nosotros, Junts per Palafolls, PP, Palafolls SOM. Un cop tanquin els col·legis electorals, a partir de les 20:00 hores, Ràdio Palafolls ha preparat un programa especial dedicat als comicis d’aquest any. En ell se seguirà l’actualitat electoral amb el recompte de vots, connexions amb els diferents col·legis electorals, convidats especials i entrevistes als candidats.

Així mateix, al llarg del dia anirem avançant la informació del que succeeixi durant la jornada a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics