URGENT

Malgrat de Mar acull la novena edició de la ‘Shopping Night’ 

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Promoció de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat una nova edició de la “Shopping Night”. La seva novena edició tindrà lloc aquest pròxim 3 de juny i comptarà amb flaixos de moda, un Espai Gastronòmic i activitats per al jovent, a banda de l’esperada desfilada de moda. 

Enguany, la “Shopping Night” donarà el tret de sortida a les 18:00 hores amb la posada en marxa de l’Espai Gastronòmic, ubicat a la plaça de l’Església. L’Ajuntament ha disposat de diverses taules i cadires perquè els establiments del municipi ofereixin degustacions dels seus productes fins entrada la nit. Així mateix, a les 22:30 hores s’ha programat una actuació en directe de la banda de versions malgratenca D-Covers. 

En paral·lel s’han preparat diverses activitats dirigides a la mainada del municipi, a la plaça de Josep Anselm Clavé que, aquest any, comptarà amb una pintacares. Posteriorment, a les 19:00 hores, s’ha programat l’espectacle infantil “Grimpallunes”, a la plaça de l’Església. 

D’altra banda, a partir de les 18:30 hores començaran els flaixos de moda als aparadors i espais del centre comercial del poble, que es repetiran una hora més tard. A més, alguna de les botigues tindran parades al carrer pels qui vulguin adquirir qualsevol de les seves peces. Amb tot, l’esperada desfilada de moda tindrà lloc a les 21:30 hores al Parc de Can Campassol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics