URGENT

Els alcaldables de Palafolls valoren positivament les primeres hores d’aquesta jornada electoral i confien en els resultats que poden aconseguir

Compartiu aquesta història

Palafolls s’ha aixecat aquest matí amb una jornada de bon temps i un clima molt animat que s’ha reflectit en les primeres hores amb molt moviment als col·legis electorals. Els alcaldables han coincidit a dir que els veïns i veïnes del municipi han fet un gran esforç i han agraït la seva participació. 

L’alcaldable d’ERC i actual alcalde de Palafolls, ha destacat l’alt grau de participació i que la gent que ha aprofitat el bon temps per apropar-se al centre del municipi i fer el “vot i vermut”. 

Pel que fa al PSC, Joan Vila ha indicat que encaren aquesta jornada amb alegria. Aquest matí han vist que molta gent ja havia participat de les eleccions i esperen que segueixi així al llarg del dia. 

Quant a EU, Juan Andrés Osorio s’ha mostrat molt tranquil i ha qualificat el dia com la “festa de la democràcia”. 

En el cas de Nosotros, Jordi Caparrós ha explicat que aquesta jornada electoral l’encaren amb tranquil·litat. Encara ja ha votat una part de la població, tot i que esperen que la més gent s’animi a votar.

D’altra banda, la cap de llista de Junts per Palafolls, Alícia Álvarez, ha assegurat que la seva formació “ha vingut per quedar-se passi el que passi” i que van estar treballant el divendres fins a l’últim moment. 

En el cas de Marc Arguilé, alcaldable del Partit Popular, confessa que se sent il·lusionat amb aquests comicis. Creu que, encara que porten poc com a partit nou, poden treure millors resultats que a les eleccions anteriors. 

Quant a Palafolls Som, Mònica Armada, ha agraït l’esforç de la ciutadania d’apropar-se a votar i ha considerat que els partits han fet “una bona feina” per engrescar als veïns.  

Malgrat l’optimisme compartit, els alcaldables s’han mantingut reservats de cara als resultats de l’escrutini i no han volgut aventurar-se gaire en els hipotètics resultats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics