ERC guanya a Palafolls mentre que a Malgrat, Tordera, Santa Susanna i Blanes guanyen el PSC i JUNTS

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre ERC va guanyar les eleccions al nostre municipi amb un total de 1.555 vots, mentre que el PSC va obtenir 1.202 vots. En canvi, als municipis més propers al nostre, els ciutadans han preferit al PSC i a Junts per governar-los.

En el cas de Malgrat de Mar, el PSC repeteix com el guanyador d’aquestes eleccions amb 5 regidors, tot i que Sònia Viñolas necessitarà fer algun pacte en cas que no vulgui perdre l’alcaldia. I, és que Junts ha aconseguit 4 regidors, ERC i Malgrat ens Mou han aconseguit 3 i el PP i la CUP 1 cadascun.

D’altra banda, els torderencs i torderenques han decidit donar el seu suport a Junts d’Elisabet Megias que ha obtingut 5 representants. La segona força més votada ha estat ERC amb 4 regidors i el PSC ha quedat relegat, en tercer lloc, amb 3 regidors. Per darrere, Vox i Més Tordera ambdós disposaran de 2 regidors i En Comú Podem que en tindrà un. 

Quant a Santa Susanna, Joan Campolier serà l’alcalde amb majoria absoluta. El cap de llista d’Ara i sempre Santa Susanna (vinculat a Junts) ha assolit 6 dels 11 representants del consistori. El líder de l’oposició serà Unitat per Santa Susanna (vinculat a ERC) amb 3 regidors, mentre que el PP i PSC s’han repartit els dos representants que falten. 

Si marxem del Maresme i entrem a la Selva, a Blanes el PSC ha guanyat les eleccions amb 6 regidors. El segueix ERC amb 4, En Comú Podem i JUNTS amb 3 i el PP amb 1. En aquest cas, Jordi Hernàndez del PSC a Blanes serà l’alcalde en cas que no hi hagi un pacte alternatiu amb 11 regidors o en cas que ell no pacti amb algú.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls