Crema el pati interior d’una empresa prop de Vins Massens

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre, prop de les 21:20h, va cremar un pati interior d’una de les empreses que es troben a la carretera B-682 a prop de Vins Massens. Concretament, és un espai que es dedica al reciclatge de diversos materials, entre ells electrodomèstics.

Les flames van calcinar el pati on es trobaven alguns d’aquests electrodomèstics, sobretot neveres, i també van cremar part dels magatzems que hi ha al costat d’aquesta empresa. L’incendi també va afectar a l’empresa del davant on les flames no hi van entrar, però sí que ho va fer el fum.

En total es van necessitar 9 indicatius dels Bombers de la Generalitat, 1 del SEM, 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 2 de la Policia Local de Palafolls i dues de la Policia Local de Malgrat. A més, va ser necessari tallar el trànsit en ambdós sentits de la carretera mentre es duien a terme les tasques d’extinció que es van allargar fins prop de les 2h de la matinada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls