URGENT

Nova edició de Donació de Sang a l’Escola Municipal de Música i Dansa

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge el Banc de Sang i Teixits serà de nou a Palafolls per tal de recollir donacions de sang en la campanya habitual que realitza l’entitat periòdicament al nostre municipi. Les donacions es duran a terme aquest diumenge 4 de juny, de 10:00 h a 14:00 hores, a l’Escola Municipal de Música i Dansa. 

En aquest sentit, les dues primeres franges horàries, les que s’estenen fins a les 11:00 hores, ja estan omplertes i per als següents trams horaris les places s’estan començant a esgotar. De fet, a hores d’ara només queden disponibles 14 places de les 48 disposades. 

Les persones que vulguin participar s’han d’inscriure a la pàgina web del Gencat, on hauran d’indicar les seves dades personals i triar la franja horària en la qual volen assistir. Els donants hauran de portar un document identificatiu oficial i es prega que no vinguin en dejú.  

Cal recordar que per ser donant cal complir uns requisits mínims: tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-te bé de salut. D’altra banda, les dones només poden donar un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. A més, entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.

Pel que fa als nostres municipis veïns, el Banc de Sang i Teixits també s’aproparà en les pròximes setmanes a Santa Susanna, el dia 13 de juny al Parc Colomer, mentre que a Pineda de Mar s’hi desplaçaran el 17 de juny a la Biblioteca Antigua Mèlies. Així mateix, el dia 25 de juny, també s’ha convocat una jornada de donacions a Malgrat de Mar, a Can Campassol. 

La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat. Cada dia es necessiten entorn d’unes 1000 bosses de sang a Catalunya.

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics