URGENT

Cap de setmana “atapeït” per a la Colla Gegantera de Palafolls

Compartiu aquesta història

Després d’haver triat les pubilles, aquest dissabte 3 de juny, la Colla Gegantera de Palafolls assistirà, un any més, a la Trobada Comarcal de l’Hereu del Maresme, on se seleccionarà el nou hereu del 2023. Enguany, la dotzena edició de la trobada comarcal  se celebrarà a Teià, després que l’any passat, el Gegant Pere Noguera, esdevingués com a guanyador. Tal com explica el cap de colla, Xavier Salicrú, com és tradició, el municipi amb el gegant guanyador és l’encarregat d’organitzar la jornada anual. 

Però la colla no descansarà durant el cap de setmana perquè l’endemà, diumenge 4 de juny, es desplaçaran a Hortsavinyà amb motiu de l’Aplec de l’Erola. A partir de les 7:30 hores, la colla participarà de la Cercavila que pujarà fins a l’Església del municipi, en un recorregut pel Montnegre, que Salicrú ha qualificat “d’entorn idíl·lic”.

A banda del trajecte, també s’hi han programat diverses activitats per a tota la família durant tot el dia, a més un dinar popular, que tindrà un cost de 6 euros, amb tiquet anticipat, o 8 euros el mateix dia. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics