URGENT

Una quarantena d’alumnes de Palafolls es preparen per la Selectivitat

Compartiu aquesta història

El proper dimecres 7 de juny una quarantena d’alumnes de l’Institut Font del Ferro de Palafolls es traslladaran a l’Institut Lluís Companys de Tordera per dur a terme les Proves d’Accés a la Universitat, els exàmens que els permetran obtenir la nota necessària per estudiar la carrera que vulguin. 

Ràdio Palafolls ha pogut parlar amb alguns dels alumnes que faran la selectivitat aquest any i, tal com indiquen, s’enfronten amb ganes i bones expectatives, però alguns també ho fan amb nervis per poder aconseguir la nota necessària per entrar a la carrera que volen cursar el proper curs a la universitat que triïn. Ens ho han explicat Thomas, Lucía, Martina i Marc. 

Recordem que les PAU s’estructuren en tres dies sencers en què els alumnes realitzen exàmens de diferents assignatures que han cursat al Batxillerat. Les proves consisteixen en dues fases, una fase general amb assignatures comunes i obligatòries, com català, castellà, anglès i història; i assignatures optatives, com matemàtiques aplicades a les ciències socials o llatí, entre altres. I, també, una fase específica per apujar nota en que els alumnes s’examinen d’un màxim de tres assignatures específiques que dependran del batxillerat que hagin triat. Aquestes últimes assignatures són les que ponderen per entrar a la carrera desitjada.

Pel que fa a l’horari dels exàmens, el proper dimecres els alumnes s’enfrontaran a les proves de Llengua castellana i literatura, Anglès, Anàlisi musical, Ciències de la Terra i medi ambient, Cultura audiovisual, Física, i Geografia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics