URGENT

El Consell Comarcal del Maresme destina 75.000 euros en ajuts a emprenedors de la comarca

Compartiu aquesta història

L’ens comarcal ha anunciat l’obertura de la convocatòria d’ajuts per afavorir l’autoocupació de persones de trenta anys i més del Maresme. El Consell Comarcal del Maresme (CCM) destinarà ajudes per valor de 75.000 euros repartides en prestacions de 3.000 euros, amb l’objectiu de pal·liar els efectes econòmics produïts per la crisi sanitària de la COVID-19. El període de presentació de les sol·licituds es va obrir l’1 de juny i s’estendrà fins al 31 de juliol. 

La convocatòria està adreçada tant a persones físiques com jurídiques, de més de trenta anys i que hagin constituït una empresa, en algun dels 30 municipis de la comarca maresmenca, a partir de la data de l’1 de juny del 2022. Així mateix, l’ens ha confirmat que és necessari que l’activitat econòmica per la qual se sol·licita l’ajuda, es mantingui activa en el moment de fer la sol·licitud.

El CCM ha assenyalat que es tracta d’una convocatòria en règim de concurrència no competitiva, és a dir, que els 25 primers sol·licitats, que reuneixin els requisits específics, seran els que es beneficiaran de l’ajuda. 

Les presentacions de les sol·licituds s’han de fer a través d’una instància genèrica, de forma telemàtica, a través de la seu electrònica del Consell Comarcal. Cal destacar que hi ha dos models de sol·licitud diferents, un pel cas de les persones jurídiques i un altre per a les persones autònomes. Per conèixer els detalls sobre els requisits i documentació a complimentar, o per a més informació sobre les bases reguladores de la convocatòria, es pot consultar a la pàgina web del Consell

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics