URGENT

Malgrat de Mar acull la desena edició de la Festa de l’Esport

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat ha anunciat que aquest cap de setmana el municipi acull la celebració de la desena edició de la Festa de l’Esport. L’activitat impulsada per la Regidoria d’Esports, en col·laboració amb les diferents entitats del municipi, té com a objectiu apropar les disciplines esportives als joves malgratencs i malgratenques. 

Un any més, els nens i nenes del municipi podran provar les diferents disciplines esportives que es practiquen al municipi com el futbol, l’atletisme, l’hoquei patins, el bàsquet, el ciclisme o l’escalada, entre altres. Enguany, la regidoria ha anunciat que es recupera la gimcana i el passaport, el qual s’haurà d’anar omplint a mesura que els joves vagin passant pels diferents tastets esportius. Posteriorment, un cop omplert, es podrà bescanviar per un obsequi, que encara no ha sigut comunicat. 

La celebració està programada per aquest diumenge 4 de juny, entre les 9:00 i les 15:00 hores, al Camp Municipal d’Esports, la Pista Polivalent i el Bike Park. Tot i això, a les 10:00 hores també s’ha programat una master class de zumba, on tothom està convidat a participar. 

D’altra banda, un cop finalitzat el tastet esportiu, es portarà a terme el reconeixement esportiu a atletes, jugadors i entitats locals. L’acte està programat a les 13:00 hores i també anirà a càrrec de la Regidoria d’Esports del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics