URGENT

Els equips del C.D. Palafolls acomiaden la temporada en un cap de setmana de torneigs

Compartiu aquesta història

La setmana passada, les competicions oficials del futbol base català van arribar a la seva fi. Tot i això, la temporada dels equips palafollencs encara no s’ha acabat, perquè aquest cap de setmana, el Palastadium Lluís Moner acull la celebració dels torneigs de final de temporada. 

Durant el matí de dissabte, els dos equips d’alevins palafollencs s’enfrontaran als 6 equips convidats de la zona: el Sinera United, l’A.D. Ca La Guidó, el Riells, el Farners, el Tordera i la Blanc i Blava Lloret. Les semifinals del torneig començaran a les 12:15 hores i la final serà a la 13:30 hores. Així mateix, el mateix dissabte a la tarda, el cadet femení i masculí també acomiadaran la temporada. A les 16:00 ho faran les noies, en un partit contra el Sils, mentre que els nois jugaran a les 18:00 davant l’Olímpic de Malgrat. 

D’altra banda, el diumenge, des de les 9:00 hores, serà el torn dels benjamins, que en el seu cas faran una mini lligueta, a l’estil de tots contra tots. A banda del club local, també hi participaran el Sinera United, el C.D. Malgrat, el Riells i l’Olímpic Malgrat. 

La resta dels equips del club s’acomiadaran de l’afició al llarg de la tarda. A les 12:00 hores, l’aleví femení s’enfrontarà al Canet, mentre que a les 17:00 hores serà el torn del masculí, que jugarà envers el Riells. Finalment, el juvenil, donarà per finalitzada la temporada, després de rebre al conjunt torderenc, a partir de les 18:00 hores. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics