URGENT

La Policia Local de Palafolls es desplaçarà al Forroll per tramitar les targetes de la zona verda

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palafolls ha anunciat que al llarg de la setmana vinent, els dies del 5 al 8 de juny, es durà a terme l’activitat del tràmit de les targetes de la zona verda pels residents del barri de Sant Lluís. 

Els tràmits es realitzaran a través de la Unitat Mòbil de Trànsit i al Bar del Forroll (l’antic Casal d’Avis), per tal de facilitar la gestió als veïns i veïnes del barri que tinguin problemes de mobilitat o dificultats per desplaçar-se al centre del municipi. 

L’horari que s’ha programat és dilluns i dimecres (5 i 7 de juny) per la tarda, entre les 16:30h i les 19:00h, i el dimarts i dijous (6 i 8 de juny) pel matí, de 10:00h a 13:00h. Des de la Policia Local han assenyalat que, en cas de necessitat i veient l’acollida per part dels veïns durant la setmana, es plantejaran ampliar el servei durant la setmana del 12 al 15 de juny.

Els distintius es repartiran fins al pròxim 15 de juny, dia que entra en vigor la zona verda d’aparcament al barri. A partir d’aquest dia, les places d’estacionament senyalitzades de color verd estaran reservades, exclusivament, pels palafollencs i palafollenques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics