URGENT

Blanes protagonitza l’estrena del programa ‘Al Mar!’ de l’SX3 de TV3

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’estrena el programa ‘Al Mar!’ a l’SX3, el nou Super3 de TV3. Es tracta d’una proposta centrada en el mar i el litoral català que aposta per la descoberta del territori, les activitats en família i els valors de sostenibilitat. 

El nou programa és conduït per la jove i coneguda activista en defensa del medi ambient i els animals, Carlota Bruna. En cada episodi, la Carlota visita un tram de la costa catalana on pràctica un esport nàutic amb un convidat/da de la zona i promociona els principals atractius de la zona, majoritàriament relacionats amb el medi ambient. 

FOTO: Ajuntament de Blanes

Blanes serà un dels primers protagonistes d’aquest nou programa després que, el passat mes d’abril, l’equip del programa rodés en tres indrets del municipi: el Jardí Botànic de Marimurtra, el Club de Vela Blanes i el Castell de Sant Joan. En el cas de Blanes, la Carlota desafiarà la vela lleugera amb una embarcació RSQuest ajudada per la Tessa, una nena de 13 anys que navega des que en té 6.

‘Al Mar!’ disposarà de 20 episodis i propostes d’activitats en família que es poden practicar arreu de la costa amb el carnet del SX3. La iniciativa és fruit d’un acord de col·laboració entre el canal infantil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’Agència Catalana de Turisme. També participen el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Diputació de Barcelona. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics