La Biblioteca de Palafolls s’uneix al concurs de foment de la lectura «Llegir té Premi» 

FOTO: Biblioteca Enric Miralles
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls s’ha adherit a la vuitena edició del concurs «Llegir té Premi». La iniciativa està adreçada a nois i noies d’entre 8 i 16 anys i es pot participar de forma individual o col·lectiva. El concurs té com a objectiu promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques entre els infants i joves també durant les vacances estiuenques.

El projecte és a càrrec de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques en col·laboració amb la plataforma Legiland. En aquest sentit, cada participant o equip ha de triar una lectura entre les més de 1.000 propostes disponibles en català, castellà i anglès. Tal com ha explicat la directora de la Biblioteca de Palafolls, Anna Miralles, alguns dels títols seleccionats estan disponibles a la mateixa plataforma. 

Un cop acabat el llibre, els concursants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre la seva lectura que computaran com punts que els permetran pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar o pujar en els rànquings per optar a més premis. A més, com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumaran als comptes per escalar en les classificacions. 

D’altra banda, les bibliotecàries faran un seguiment virtual de l’activitat lectora dels concursants i podran fer recomanacions, donar consells i animar-los a mesura que avancen i progressen en la iniciativa. 

Els guanyadors globals de cada categoria s’enduran un smartwatch o polsera d’activitat cada un. Així mateix, els 5 primers de cada rànquing, a banda de l’equip guanyador de cada etapa, s’enduran llibres. Amb tot, els 150 primers de la classificació de cada categoria guanyaran un punt de llibre imant commemoratiu. 

El termini d’inscripcions ja ha entrat en funcionament i estarà obert fins al 26 de juny. Per participar-hi, els joves s’han de crear un compte a la seu electrònica del concurs. Hi poden participar usuaris d’edicions anteriors, però en cas els qui vulguin participar en equip, ho hauran d’assenyalar un cop comenci l’activitat. 

FOTO: Biblioteca Enric Miralles

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls