URGENT

L’Ajuntament publica la puntuació provisional obtinguda per participar en el Casal d’estiu

Compartiu aquesta història

El consistori ha fet pública la puntuació provisional obtinguda per les famílies interessades a participar en el Casal d’estiu municipal. L’ens també ha donat a conèixer els requeriments a fi de resoldre les sol·licituds incompletes. 

Així mateix, l’Ajuntament ha anunciat que el període d’al·legacions i esmenes romandrà obert fins al 10 de juny, inclòs, per tal que les famílies amb requisits pendents puguin facilitar la informació o documentació mancant. El consistori ha fet saber que les famílies que no presentin les informacions requerides quedaran excloses del procés de selecció. 

D’altra banda, l’ens municipal ha anunciat que, en cas de ser necessari, estan estudiant la possibilitat d’aplicar barems de desempats o un sorteig final per resoldre l’atorgament de les places. El procediment se celebraria el dimarts 13 de juny, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. 

Amb tot, el període de matriculació dels infants admesos, s’iniciarà el pròxim 14 de juny i s’estendrà fins al dia 18, inclòs. El consistori ha recordat que és necessari efectuar el pagament de l’import corresponent perquè el no abonament de la tarifa comportarà la pèrdua de la plaça sol·licitada. 

Un cop s’efectuïn tots els pagaments, la llista definitiva de participants admesos es publicarà el 21 de juny al tauler digital d’anuncis de l’Ajuntament. 

Per a més informació sobre la puntuació provisional o el procés de matriculació podeu consultar la seu electrònica del consistori. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics