URGENT

El Festival Micròmetre anuncia la programació oficial de la seva setena edició

Compartiu aquesta història

Tot i que el festival d’arts escèniques tindrà lloc al setembre, els abonaments per assistir a la festa del teatre ja s’han posat a la venda. El passat divendres 2 de juny, el Festival Micròmetre va donar a conèixer el cartell oficial de les representacions que Santa Susanna acollirà les dues primeres setmanes del mes. 

Enguany, el festival ha quedat dividit en dos caps de setmana consecutius, els dos primers del mes de setembre (els dies 1, 2, 3 i 8, 9, 10), per tal de donar més espais a la programació. Així mateix, un any més, el Micròmetre manté l’emblemàtica Masia de Can Ratés, l’antiga cooperativa Agrícola i l’auditori del Centre Cívic de Santa Susanna com a escenaris de referència, tot i que enguany també han incorporat l’espai Sindicat. 

Tal com ha apuntat un dels organitzadors del festival, Joan Gallart, l’objectiu del Micròmetre és descentralitzar la cultura i les arts escèniques apropant el teatre professional a Santa Susanna i a la resta de municipis del Maresme.

La representació titulada ‘Els Secundaris’ serà el tret de sortida que donarà pas una temporada que, enguany, compta amb 9 representacions d’alt nivell. De fet, el Micròmetre fa un salt qualitatiu i disposa d’una proposta amb actors de renom com Lloll Bertran i Àlex Casanovas, que porten l’obra “Cartes d’amor”; Guillem Albà amb “Ma Solitud”, premi al Millor Espectacle de Petit Format 2023 a la Fira Fetén de Gijón; o el televisiu Pep Plaza amb “El substitut”. 

Tal com ha assenyalat una altra de les organitzadores, Anna Estol, a l’hora de programar el festival, ho han fet des d’un “profund amor pel teatre”. 

Pel que fa a les entrades, ja s’han posat a la venda. Enguany s’ofereixen quatre modalitats d’abonament. Una tarifa que incorpora els 9 espectacles, a un preu de 72 €; l’abonament del primer cap de setmana (40 €), el del segon (35 €), i finalment també es podran adquirir les entrades per individual. Els abonaments ja es poden adquirir a través de la pàgina web del festival o Entrápolis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics