URGENT

Tordera celebra la 24a edició del Memorial Josep Barceló

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el CF Tordera torna a celebrar una de les cites futbolístiques de Futbol-7 més rellevants de la comarca. Enguany, el Memorial Josep Barceló arriba a la 24a edició i reuneix 48 equips que es competiran en les tres categories que ofereix el torneig: Aleví de 1r any (2011), Aleví de 2n any (2012) i Benjamí (2013). De fet, pel cartell d’aquesta edició ja s’han confirmat equips de primera categoria com el Barça, Vila-real, València, Llevant, Osasuna o el Sabadell. 

Com és habitual, el torneig es jugarà amb el format habitual de fase de grups i eliminatòries. El club ja ha anunciat que els partits començaran el dissabte a les 9:00 h i acabaran diumenge a les 18:00 h. Els torderencs posaran en disposició els quatre camps de futbol de les seves instal·lacions, el principal dels quals estrenarà gespa artificial acabada de col·locar. 

El memorial, organitzat pel CF Tordera, es porta a terme en memòria de Josep Barceló, exjugador i exentrenador que va morir en un accident de trànsit pocs mesos abans de celebrar-se la primera edició. En aquest sentit, al llarg dels dos dies de celebració, també s’han programat diverses activitats paral·leles arreu del municipi. 

La primera edició del Memorial Barceló es va disputar el 1998 i la Cerdanyola de Mataró es va emportar dos títols, mentre que el CF Tordera, un. Per la seva banda, els guanyadors de la darrera edició (2022) van ser RCD Espanyol, FC Barcelona i Vila-real CF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics