URGENT

El Consell Comarcal del Maresme reparteix 350 € en la III edició del concurs de relats curts per la diversitat sexual i de gènere

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha obert la convocatòria de la III edició del concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere en l’àmbit comarcal. La convocatòria d’enguany atorgarà tres premis per valor de 350 €, en metàl·lic. El primer premi correspondrà a un import de 175 €, mentre que el segon serà de 115 € i el tercer de 60 €. Els premis seran lliurats en l’acte de commemoració de la Diada de l’Orgull LGTBI. 

Els relats hauran de centrar el seu argument en la diversitat sexual i de gènere, a banda d’incorporar alguna referència al Maresme: un municipi, una platja o un lloc emblemàtic, entre altres. Tanmateix, hauran d’estar redactats amb un llenguatge inclusiu, en català o castellà, i no podran excedir d’una pàgina d’extensió. Hi poden participar totes les persones que siguin majors de divuit anys i que resideixin en el Maresme. 

Les obres seran qualificades per un jurat format per dos representants del teixit associatiu LGTBI del Maresme, un representant d’una entitat de lletres i un escriptor de la comarca. 

El termini de presentacions es va obrir el dia 9 i s’estendrà fins al 19 de juny. Les obres es podran presentar a través de la seu electrònica del CCM, tramitant una instància, o bé adjuntant l’obra, en format digital, al formulari específic disponible a la web del Consell. 

La propietat de les obres serà de les persones que en tenen l’autoria, però el Consell Comarcal es reserva el dret de fer-ne una primera publicació a la seva web i poder reproduir-les en altres publicacions, fent-ne referència a l’autor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics