El turisme estranger a Palafolls augmenta un 36,94% aquest abril

Turisme aeroport maleta
FOTO: Oleksandr Pidvalnyi
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

D’acord amb el darrer informe sobre l’evolució mensual del nombre de turistes estrangers, publicat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, la xifra de turistes a Palafolls, en el mes d’abril, ha augmentat un 36,94%, respecte al mes anterior. Palafolls ha acollit a 1.064 persones d’origen estranger, 393 turistes més que en el darrer mes, però només 9 persones més que l’abril del 2022. 

Els turistes estrangers que més han visitat el nostre municipi, durant aquest període de temps, són d’origen francès, alemany i britànic. En concret, un 32,84% són de França mentre que el 15,12% han arribat des d’Alemanya. Així mateix, el Regne Unit registra un 11,40% de les visites i un 9,37% pel que fa a Itàlia. 

Quant a escala comarcal, el Maresme ha rebut 63.014 turistes durant el mes d’abril, que representa un creixement interanual del 35,94% dels turistes a la zona. El passat any s’havien comptabilitzat 40.368 visites, mentre que el 2021 van ser 9.835. Els països que dominen les visites són França (31,4%), Països Baixos (15,19%) i Alemanya (12,94%), respectivament. 

D’altra banda, els municipis que més visitants han rebut en el darrer mes d’abril són Santa Susanna (11.175), Malgrat de Mar (10.919) i Calella (9.471), respectivament. 

Els resultats són calculats per l’Institut Nacional d’Estadística utilitzant una metodologia experimental basada en el posicionament dels telèfons mòbils i els dispositius mòbils d’operadores internacionals connectats a la xarxa de les companyies espanyoles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls