URGENT

L’OMIC adverteix del perill de la compra d’entrades per internet

Compartiu aquesta història

Amb l’arribada de l’estiu i el bon temps s’agreuja una de les problemàtiques més habituals de la compra d’entrades per espectacles a internet. 

Les dificultats que presenten aquesta mena d’adquisicions —especialment en plataformes de revenda—, és que els usuaris poden desconèixer que estan comprant en una web de revenda, on no s’informa de la identitat del venedor, que el preu pot ser enganyós i que la descàrrega dels tiquets pot presentar problemes. 

En aquest sentit, l’Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Palafolls (OMIC), ha alertat que les pàgines de revenda no són transparents i que adquirir entrades a través d’elles pot presentar riscos. 

De fet, l’Agència Catalana de Consum ha publicat una llista de recomanacions a l’hora de comprar entrades per internet. Entre elles destaca la necessitat d’informar-se dels espectacles a través dels canals oficials, desconfiar dels primers resultats dels cercadors d’internet o llegir correctament les condicions contractuals. 

En aquest sentit, Contreras ha assenyalat que s’han de prendre moltes precaucions i anar amb molta cautela a l’hora d’adquirir les entrades, perquè en cas d’estafa no s’hi pot fer res. 

Amb tot, Contreras ha recordat que en aquestes situacions val més “filar prim” perquè les repercussions, a part d’econòmiques, són morals perquè pots perdre la il·lusió d’acudir a un esdeveniment que feia molt temps que esperaves. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics