El mandat municipal a Palafolls conclou aquest dimecres amb un ple extraordinari

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb un únic punt a l’ordre del dia, demà a la tarda la Sala de Plens de l’Ajuntament acull l’últim ple extraordinari del mandat municipal 2019-2023. Aquesta sessió servirà per aprovar, si cal, les actes pendents i les resolucions emeses des de l’últim ple al maig. 

A més, serà l’última vegada que se citaran tots els regidors que han format part de l’actual mandat en funcions, a banda dels qui han format part del plenari durant els últims quatre anys a l’oposició. I, és que, recordem que el nou mandat 2023-2027 deixarà de comptar amb la presència de Sònia Gonzàlez, Helena Carles i Oriol Jordan d’ERC, Olga Alía i Rosa Maria García del PSC, i Clara Hidalga d’EU.

A falta de saber qui serà el proper alcalde o alcaldessa de Palafolls, el que sí se sap és que el nou ple municipal continuarà comptant amb la presència de Francesc Alemany, Susanna Pla, Jordi Villaret i Aleix Freixa d’ERC, i amb Joan Vila, Dolors Agüera i Martí Victòria del PSC. Pel que fa a cares noves, Esquerra inclou a Marta Alabart i Silvana Ballbé, el PSC a José Luis Moreno i a Carme Oliver i, finalment, Palafolls Som entra al plenari amb Mònica Armada i Francesc Tresserras. 

Així, demà a la tarda a partir de les 20h podreu seguir en directe des del 107.7FM, des del web de Ràdio Palafolls o des del nostre perfil de Facebook l’última sessió plenària extraordinària abans de la constitució del nou govern municipal aquest mateix dissabte. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls