URGENT

El Consell Comarcal del Maresme engega el taller gratuït “Posiciona el teu projecte als cercadors (SEO)”

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha donat a conèixer una nova formació en línia adreçada a persones autònomes, professionals i microempreses, per tal de dotar-los d’eines i recursos per millorar el posicionament del seu negoci a internet. 

El taller “Posiciona el teu projecte als cercadors (SEO) es portarà a terme en tres sessions: el 20, 22 i 27 de juny. El curs es farà en horari de matins, de 9:30 a 12:30 hores. 

La formació té com a objectiu que els participants aprenguin a dur a terme un procés de paraules de clau bàsica, comprenguin els diferents conceptes relacionats amb el posicionament natura o identificar les principals directrius que cal seguir per aconseguir posicionar un projecte de Google. 

Així mateix, els participants aprendran a fer una auditoria bàsica d’un lloc web per tal de conèixer quins aspectes SEO cal tenir en compte a l’hora de crear una plataforma digital i comprendre la importància del posicionament i com aplicar-lo als projectes. 

La formació està subvencionada al 100% i no té cap mena de despesa per  a les persones que hi vulguin participar. Per sol·licitar una plaça, els interessats hauran d’emplenar un formulari digital disponible a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics