URGENT

Palafolls SOM descarta fer pactes de govern i es queda a l’oposició

Compartiu aquesta història

A menys de 5 dies del ple de constitució del nou ajuntament de Palafolls encara que no se sap qui serà el proper alcalde del municipi. I, és que, entre les opcions que hi havia sobre la taula era el pacte d’Esquerra Republicana amb Palafolls SOM o el pacte del PSC amb Palafolls SOM, ja que els dos regidors que van aconseguir el 28M els permet ser la clau per aconseguir la majoria absoluta a Palafolls. 

Tot i això, tal com ha informat la formació en un vídeo publicat a les seves xarxes socials, han decidit no fer pactes ni amb ERC ni amb el PSC. Mònica Armada, representant de Palafolls SOM, ha explicat a aquesta emissora que, després de moltes reunions amb les altres formacions, han decidit donar un pas al costat i fer una oposició constructiva durant aquest nou mandat 2023-2027.

Així, Mònica Armada i Francesc Tresserras seran l’oposició del ple municipal. De moment són els dos únic confirmats perquè, recordem que, de moment, les dues úniques opcions que queden a la taula són un govern en minoria per part d’Esquerra Republicana o un pacte entre el PSC i ERC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics