URGENT

Se sortegen les places no assignades del Casal d’Estiu Municipal

Compartiu aquesta història

Després que algunes famílies quedessin empatades en els barems de puntuació provisional per participar en el Casal d’Estiu Municipal, l’Ajuntament ha resolt els requeriments pendents i ha dut a terme el sorteig final per atorgar les places de les famílies que es trobaven en aquesta situació. 

Aquesta tarda, a les 17:00 h, s’ha portat a terme el sorteig d’aquelles places que havien quedat igualades en puntuació malgrat l’aplicació del barem de desempat.

En aquest sentit, una mà innocent s’ha encarregat de sostreure a l’atzar una de les lletres de l’abecedari que, prèviament, havien sigut introduïdes a un sac opac. El sorteig ha finalitzat després que s’extragués la lletra “J”. Així doncs, la “J” marcarà la lletra de tall i les famílies que el seu cognom comencin per aquesta lletra tindran prioritat per poder matricular-se al casal. 

D’altra banda, la regidora d’Educació i Joventut en funcions, Susanna Pla, ha recordat que el període de matriculació pels infants admesos s’iniciarà demà, 14 de juny, i s’estendrà fins al dia 18. També ha recordat que a partir d’avui es començaran a rebre les autoliquidacions de les places ja assignades i que per matricular-se caldrà fer el pagament de l’import corresponent. 

Des de l’Ajuntament han informat que la liquidació es gestionarà mitjançant el pagament dels torns i els conceptes fixos associats al servei. Tanmateix, el no pagament de les taxes corresponents comportarà la pèrdua de la plaça sol·licitada.

Un cop s’hagin efectuat els pagaments, la llista definitiva dels participants admesos es publicarà el 21 de juny, al tauler digital d’anuncis del consistori.

El sorteig s’ha realitzat en directe i es pot consultar a través dels canals de comunicació oficials del govern així com al seu YouTube. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics