URGENT

El mandat municipal a Palafolls conclou aquest dimecres amb un ple extraordinari

Compartiu aquesta història

Amb un únic punt a l’ordre del dia, demà a la tarda la Sala de Plens de l’Ajuntament acull l’últim ple extraordinari del mandat municipal 2019-2023. Aquesta sessió servirà per aprovar, si cal, les actes pendents i les resolucions emeses des de l’últim ple al maig. 

A més, serà l’última vegada que se citaran tots els regidors que han format part de l’actual mandat en funcions, a banda dels qui han format part del plenari durant els últims quatre anys a l’oposició. I, és que, recordem que el nou mandat 2023-2027 deixarà de comptar amb la presència de Sònia Gonzàlez, Helena Carles i Oriol Jordan d’ERC, Olga Alía i Rosa Maria García del PSC, i Clara Hidalga d’EU.

A falta de saber qui serà el proper alcalde o alcaldessa de Palafolls, el que sí se sap és que el nou ple municipal continuarà comptant amb la presència de Francesc Alemany, Susanna Pla, Jordi Villaret i Aleix Freixa d’ERC, i amb Joan Vila, Dolors Agüera i Martí Victòria del PSC. Pel que fa a cares noves, Esquerra inclou a Marta Alabart i Silvana Ballbé, el PSC a José Luis Moreno i a Carme Oliver i, finalment, Palafolls Som entra al plenari amb Mònica Armada i Francesc Tresserras. 

Així, demà a la tarda a partir de les 20h podreu seguir en directe des del 107.7FM, des del web de Ràdio Palafolls o des del nostre perfil de Facebook l’última sessió plenària extraordinària abans de la constitució del nou govern municipal aquest mateix dissabte. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics