URGENT

L’Ajuntament sorteja les places del Casal d’Estiu entre les famílies que han quedat empatades en puntuació

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament va publicar fa uns dies la puntuació provisional obtinguda per les famílies interessades a participar al Casal d’estiu municipal. Ara, un cop s’han resolt els requeriments pendents, l’Ajuntament informa que algunes de les famílies han quedat empatades en puntuació i que és necessari realitzar un sorteig final per atorgar les places a les famílies que es troben en aquesta situació. 

D’aquesta manera, aquesta tarda a les 17h s’ha convocat a les famílies per estar presents mentre es fa el sorteig a la Sala de Plens per conèixer qui són els infants que podran participar del Casal municipal d’aquest estiu.

Pels infants admesos, el període de matrícula s’iniciarà a partir de demà 14 de juny i fins el dia 18, ambdós inclosos, amb el pagament de l’import corresponent. Segons informen des de l’Ajuntament, la liquidació es gestionarà mitjançant el pagament dels torns i els conceptes fixes associats al servei. El no pagament de les taxes corresponents comportarà la pèrdua de la plaça sol·licitada.

Un cop s’hagin efectuat els pagaments, la llista definitiva dels participants admesos/es es publicarà el 21 de juny, al tauler digital d’anuncis del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics