URGENT

Els alumnes l’Escola Mas Prats engeguen una campanya per ajudar a reduir el consum d’aigua

Compartiu aquesta història

La promoció d’alumnes de 3r de Primària de l’Escola de Mas Prats han posat en marxa una campanya per ajudar a reduir el consum d’aigua i donar consells a la ciutadania del municipi per estalviar la seva despesa. 

La idea va sorgir arran de l’anunci de l’aplicació de sequera. Tal com ha explicat el professor de 3r de Primària, Víctor Martín, els alumnes es trobaven regant les plantes del projecte d’hort comunitari de l’escola quan van ser advertits de l’entrada en vigor de la nova normativa que implicava restriccions de reg. 

El professor ha explicat que els alumnes es van quedar molt preocupats i va haver-hi un fort neguit.

Per aquest motiu, els alumnes van començar a investigar, fer recerca i descobrir sobre la importància i el significat de l’aigua en el nostre dia a dia. En aquest moment van decidir posar en engegar el seu propi projecte de cartelleria en el qual els alumnes han anat proposant consells i recomanacions per tal de reduir el consum d’aigua a les llars del municipi. Una iniciativa que Martín ha qualificat de “motivadora”

Entre les recomanacions hi trobem consells com “quan et rentis les dents tanca l’aixeta per estalviar aigua”, així com “per estalviar aigua, omple bé la rentadora”, o bé “rega les plantes al matí o a la nit per evitar que l’aigua s’evapori”.

Amb tot, per tal de seguir les directrius de la Generalitat, cada matí els mestres reguen l’hort per tal de no malmetre tota la feina feta pels alumnes de l’escola durant l’any. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics