URGENT

ERC i PSC responen a la decisió de no pactar de Palafolls SOM

Compartiu aquesta història

Després que, aquest matí, la líder de Palafolls SOM, Mònica Armada, confirmés que el seu partit ha descartat fer cap mena de pactes amb la resta de formacions polítiques, les reaccions no s’han fet esperar. 

Pel que fa a ERC, formació que actualment governa en funcions al municipi, el seu líder, Francesc Alemany ha reconegut que, tot i haver mantingut converses amb Palafolls SOM, ha rebut amb “respecte” la decisió. 

L’alcaldable del PSC a Palafolls, Joan Vila, ha aclarit que després de setmanes de negociacions i el vistiplau per part dels socialistes envers el pacte, la decisió els “ha decebut”. 

D’altra banda,  Vila ha assenyalat que la falta d’avinença entre les dues formacions és causada per una “falta de voluntat ferma” per part del partit encapçalat per Mònica Armada per arribar a un acord.  

Quant a les possibles alternatives, Francesc Alemany (ERC) ha reconegut que, a hores d’ara, l’opció més viable és la de governar en minoria. Segons l’actual alcalde en funcions, el govern actual porta la dinàmica de funcionament adequada per continuar amb la direcció del consistori. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics