URGENT

La Protectora d’Animals municipal recorre les escoles de Palafolls i Malgrat per informar sobre el benestar i la tinença d’animals

Compartiu aquesta història

Com és habitual a les acaballes del curs escolar, la Protectora d’Animals de Palafolls ha tornat a ser convidada per les escoles per realitzar xerrades educatives sobre el benestar i la tinença d’animals. 

El recorregut va començar la setmana passada a l’Escola de Les Ferreries. Les membres de la Protectora van portar a terme dues xerrades als alumnes de 4t i 6è de Primària del centre en matèria de conscienciació animal. 

A més, la Protectora va poder agrair als alumnes l’aportació de més de 600 euros que van rebre, després que els joves posessin en marxa, el passat febrer, una recaptació per a entitats en la qual van vendre treballs manuals com polseres. 

Una de les membres de la protectora, l’Ester López, ha assegurat que sempre que són convidades s’apropen a les escoles perquè una de les seves funcions com a entitat animalista és conscienciar al jovent des de ben petits. 

Així mateix, l’Ester ha explicat que la conscienciació i l’educació animal bàsica és molt important i ha confessat que “tant de bo” fos una assignatura obligatòria a les escoles perquè, segons diu, “no naixem apresos”.

Amb tot, el passat dilluns 12 de juny també van desplaçar-se fins a l’Escola Montserrat de Malgrat de Mar per fer dues xerrades a dos grups de l’escola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics