URGENT

Palafolls s’uneix en una caminada popular per combatre el maltractament a les persones grans

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls i el Consell Comarcal del Maresme, juntament amb altres municipis de la comarca, han sumat forces per organitzar una caminada popular per crear consciència, prevenir i combatre el maltractament a les persones grans. 

La caminada tindrà lloc demà dijous 15 de juny i arrencarà a les 9:15 hores des de l’Ajuntament de Palafolls on els participants marxaran en direcció al Molí de Puigverd, després que es descartés que el recorregut arribés fins a la platja per evitar travessar la carretera. Un cop hi arribin s’ha previst una petita xerrada i un esmorzar conjunt de tots els participants a més de la lectura d’un manifest de sensibilització. 

Pel que fa a l’itinerari, des de l’Ajuntament han assegurat que és senzill, planer i accessible per a tota mena de persones. A més, donat que hi ha persones que hi volen participar, però que per les seves condicions físiques no poden fer tot el trajecte, s’ha acordat que serà possible fer mig trajecte, que només recorrerà la zona urbana del municipi. 

La iniciativa s’ha posat en marxa coincidint amb el Dia mundial per a la presa de consciència sobre l’abús i el maltractament a les persones grans que es commemora el mateix 15 de juny. A banda de Palafolls, també hi participen altres municipis maresmencs com Arenys de Munt, Canet de Mar, Mataró o Pineda de Mar, d’un total de 13 poblacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics