S’obre el termini de pagament de la matrícula de la Llar d’Infants de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de demà, les famílies de Palafolls que hagin prematriculat els seus infants a la llar d’infants Palafollets podran procedir a fer el pagament de la matrícula per tal d’assegurar la plaça de l’infant al centre. 

Durant la jornada d’avui, els responsables de cada nen o nena rebran l’autoliquidació de la matrícula i el procediment per abonar l’import corresponent. A partir de demà, 16 de juny, i fins al pròxim 22 de juny, ambdós inclosos, s’haurà de fer el pagament requerit. Per assegurar la plaça de l’infant, és indispensable fer aquest pagament i presentar la seva justificació, a banda d’entregar un document acreditatiu de les dades bancàries de la persona sol·licitant de matrícula. 

Un cop finalitzat el període de pagament de matrícula, l’Ajuntament publicarà a la seu electrònica i al taulell d’anuncis, el llistat final d’admesos. Tot i això, també es preveu un període de matrícula oberta, encara sense data prevista, per totes les famílies que hagin quedat fora del primer procés. 

Pel que fa a les places disponibles, des de l’Ajuntament informen que a P0 s’han cobert 7 places de les 8 que hi havia disponibles, a P1 24 de 31 i, a P2 s’han cobert totes les places existents i, a més, hi ha llista d’espera de dues persones. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls