Francesc Alemany reescollit alcalde de Palafolls pel mandat 2023-2027

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 12h es va iniciar el Ple de Constitució del nou Ajuntament de Palafolls. Pocs minuts després s’havia constituït el nou Ajuntament amb les promeses i els juraments del càrrec per part dels regidors electes. A les 12:20 va començar la votació per escollir el nou alcalde o alcaldessa de Palafolls i, sense sorpreses d’última hora, Francesc Alemany, cap de llista d’ERC, va ser escollit el nou alcalde pel mandat 2023-2027.

Alemany, tot i no aconseguir la majoria en els comicis del 28M, ha aconseguit els vots necessaris per la seva investidura. Un resultat final que valora molt positivament. Tal com va indicar als micròfons de Ràdio Palafolls, se senten feliços, honorats i responsables. A més, va destacar la incertesa en el resultat de les votacions de dissabte, el que provoca que estiguin ‘ doblement contents’.

Pel que fa a l’oposició, el Partit Socialista serà la segona força política més votada a Palafolls i, per tant, la primera a l’oposició. En aquest sentit, Joan Vila, indica que el PSC ara ha de treballar pels votants que van confiar en ells el passat 28 de maig. També va parlar de responsabilitat i, és que, segons diu, ara els toca fer una oposició ‘constructiva i responsable’.

Qui també formarà part del plenari a l’oposició és Palafolls SOM. La seva cap de llista, Mònica Armada, ha destacat que ara és moment de ‘deixar de parlar i posar-se a treballar per Palafolls’.

A partir d’ara, llavors, ERC governarà els propers 4 anys amb 6 regidors, mentre que a l’oposició el PSC comptarà amb 5 i Palafolls SOM amb 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.