URGENT

Els joves de Can Batlle visitaran Water World i PortAventura aquest estiu

Compartiu aquesta història

El Local Jove de Can Batlle ha anunciat la programació de l’oferta lúdica i d’oci juvenil per aquest estiu. A banda del Curs de Premonitori i el projecte ‘Joves en Marxa’, aquest juliol l’equipament municipal ha programat dues sortides fora del municipi. 

La primera d’elles serà al parc aquàtic Water World, a Lloret de Mar, el 17 de juliol. El preu de les entrades variarà segons l’edat: de 12 a 15 anys els joves hauran d’abonar 16,50 €, mentre que els majors de 16 n’hauran de pagar 24,50 €. Així mateix, des de Can Batlle han apuntat que el pagament de les entrades s’efectuarà el mateix dia de la sortida, a la mateixa taquilla del parc. 

Pel que fa al trajecte, el parc aquàtic facilitarà un autobús, inclòs en el preu de l’entrada, perquè tots els interessats puguin desplaçar-se. La sortida serà a les 9:15 h, al Palauet; mentre que l’arribada està prevista per a les 16:00 h, al mateix indret. 

D’altra banda, Can Batlle també ha organitzat una sortida al parc temàtic de PortAventura, a Salou, el dia 24 de juliol. En aquest cas el preu de les entrades serà de 32 € per a menors d’edat, mentre que els adults n’hauran d’abonar 41 €. Com al parc aquàtic, els pagaments s’hauran d’efectuar a la taquilla del parc. 

Ara bé, per tal d’evitar que el preu del desplaçament de la sortida es dispari, l’àrea de Joventut assumirà el cost del desplaçament i contractarà un autocar per evitar que el preu sigui “desorbitat”. La sortida serà a les 8:00 h a l’N-II, darrere de l’H-Top i preveuen que tornaran al municipi cap a les 20:00 h. 

Tal com ha assenyalat el tècnic de Joventut, Albert Muñoz, porten un bon ritme d’inscripcions i aconsellen als interessats a apropar-se tan aviat com puguin a les instal·lacions de Can Batlle per sol·licitar una plaça. 

El termini per sol·licitar una plaça, independentment de la sortida desitjada, es tancarà el pròxim 7 de juliol. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics