URGENT

La piscina municipal ha reobert al públic amb una jornada de portes obertes 

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns, la piscina municipal de Palafolls ha reobert les seves portes amb completa normalitat. Avui, per donar la benvinguda a la temporada s’ha preparat una jornada de portes obertes per tothom qui vulgui acostar-s’hi. Tot i que no presenta grans novetats, la regidora Susanna Pla ha destacat que enguany sí que ha canviat la metodologia de pagament de les entrades a la piscina. L’any passat només e spodien comrpar les entrades amb diners en efectiu i, enguany, ja es pot fer el pagament amb tarjeta. 

La regidora, a més, ha detallat a la població que aquest any sí que hi ha gespa a la piscina, per tant, es podran col·locar les tovalloles a la zona habilitada. En aquest sentit, ha informat que a causa de la situació de sequera, a la piscina es farà servir un sistema de reciclatge d’aigua que permetrà regar la gespa sense necessitat d’utilitzar aigua de boca. 

Així doncs, a partir d’avui i fins al 31 d’agost, els palafollencs podran tornar a gaudir d’un dels equipaments municipals més sol·licitats durant l’estació. La piscina romandrà oberta cada dia de la setmana, de 10:00 a 19:00 h, sense interrupció. 

Cal recordar, que tal com va ocórrer la temporada passada, els menors de catorze anys hauran d’anar acompanyats i sota la supervisió d’un adult major d’edat per accedir al recinte. Com l’any passat, l’entrada general té un cost de 3,50 euros per dia. Tot i això, l’Ajuntament tornarà a oferir abonaments d’estiu i lots de deu entrades amb reducció de preu. 

Amb tot, aquest any també s’han organitzat cursets de natació perquè els infants puguin aprendre a nadar o millorar la seva tècnica. Els cursets arrencaran el 3 de juliol i s’estendran fins al dia 28 en horari de tardes, entre les 15:00 i 19:00 h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics