La Biblioteca Enric Miralles acull l’exposició fotogràfica “Tocats pel bolet”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’avui i fins al pròxim 21 de juliol, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acull una nova exposició itinerant, organitzada pel Parc del Montnegre i el Corredor. Es tracta d’una mostra fotogràfica resultant de la XVI edició del concurs titulat Ral·li Fotogràfic “Tocats del bolet”, engegada el passat mes d’octubre.  

En aquest sentit, l’objectiu del concurs és promoure els valors naturals, culturals i històrics del parc natural, així com dels municipis que en formen part. Ho explica la directora de la Biblioteca de Palafolls, Anna Miralles.

L’exposició s’emmarca dins del projecte “Parcs i Biblios” i el programa lúdic i cultural de la xarxa de parcs de la Diputació de Barcelona, “Viu el parc”. 

Al seu torn, l’entrega dels premis del concurs es va celebrar el passat 30 d’octubre a Sant Iscle de Vallalta, coincidint amb la Festa del Bolet. En total, s’hi van presentar 118 obres d’una quarantena de participants. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls