URGENT

Edistribución prepara un nou tall de llum al barri de Santa Maria

Compartiu aquesta història

Demà al matí, l’empresa Editribución que és l’encarregada de gestionar l’electricitat a Palafolls tornarà a tallar la llum en algunes zones del municipi. La intenció d’aquests talls és seguir millorant el servei que ofereixen. En aquest cas, la zona afectada serà el barri de Santa Maria en horari de matí.


Així, de 8:00h fins a les 13:00h alguns dels carrers del barri es veuran afectats per talls d’electricitat en moments puntuals durant aquest període de temps. Entre els carrers afectats hi ha l’Afores, el Girona, l’Antoni Gaudí, Can crosas, Mas Pinell, Josep Capdevila i el carrer Camí del Castell.

Com és habitual, l’empresa ha posat a disposició dels afectats el telèfon de contacte 800.760.706. Per més informació sobre els talls programats en les diverses zones del municipi podeu trobar-la disponible a www.edistribución.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics